onsdag 27 oktober 2010

Sporegn

Idag regnar det som baar den, solen ar som bortblast. Dock ska vi val inte klaga nar vi haft tur med vadret hitills.
Missade Full moon partyt, da alla sa att det skulle vara pa sondagen pga. nan hogtid, men egentligen var det pa lordagen. Men vi misstrostar inte, da det ar half moon party pa lordag.
Igar borjade vi dagen med en liten frukost och en ridtur pa elefanterna, tatt foljt av lite lekar med diverse ormar. Snorklade och brande mig pa en magnet, samt traffade Laura. Trevligt var det, bilder kommer sen nagon dag.

Nu ar vi iaf pa Koh Phangan, bor pa ett mysigt hotell agd av en Thaitjej och hennes svenske man. Lite utanfor allt, men valdigt personligt och trevligt. Sjukt hjalpsamma manniskor och massa sota djur bor dar ocksa. Idag ar vi i Haad Rin, tankte vi skulle shoppa och titta runt lite, men da det regnade sa mycket att vagarna flyter ivag sa har vi spenderat dagen pa ett spa med massage och sen suttit i en bar/restaurang och sett pa filmer och atit god mat, inte helt fel det heller. Dock ska vi nu forsoka ta oss tillbaka till hotellet, om det ar na bilar som kor dit nu, nar vagarna ar sa blota. Aterstar att se.

Tills vidare, hoppas alla har det bra i kalla Lule, medans vi lever livet i varmen! =)

Inga kommentarer: